OVER ONS

Over ons

VAKANTIEHUIS ZEBRA'S NEST


LUXE • CENTRAAL • BETAALBAAR


Sinds 2009 zijn wij actief bezig met onze website.

Wij zijn heel trots op ons huis en dat wij dit gevoel kunnen delen met gasten.

Ook krijgen wij veel enthousiaste reacties van gasten die wij hebben gehad in ons vakantiehuis.

OVER VAKANTIEHUIS ZEBRA'S NEST


Het gezin de Wit-Wassink (Ruud, Marjanne, Jacco en Jinke) komt al jaren in Zuid Afrika.

Ruud heeft er vijf jaar gewoond, nog tijdens de apartheidsjaren. Hij heeft vijf jaar lang voor kranten, weekbladen, radio en televisie de turbulente gebeurtenissen verslagen. Wij zijn de afgelopen 27 jaar steeds weer naar Zuid Afrika teruggekeerd. Niet alleen omdat het land zo mooi is, maar omdat ze er veel vrienden hebben en het land en de inwoners ervan niet meer uit hun leven kunnen wegdenken.

De beslissing om er ook een tweede huis te zoeken, was dan ook logisch. De keuze tussen Kaapstad en omgeving of de bush was niet zo moeilijk. Wij houden van de zee en van Kaapstad, maar Afrika de bush, de dieren en de mensen heeft toch uiteindelijk een streepje voor.Na veel rondkijken van Phalaborwa, Hoedspruit, Nelspruit tot Nkomati viel de keus op Marloth Park. Zo dicht bij de echte natuur van Afrika, want dat is het Kruger Nationaal Park en tevens toch zo dichtbij Johannesburg, Swaziland en Mozambique konden we nergens anders iets vinden wat echt aan onze wensen voldeed.

We hebben in 2007 veel huizen in Marloth Park bekeken, maar nadat we Modern Marvel hadden gezien (door ons nu omgedoopt tot Zebra’s Nest) was de gezinsbeslissing unaniem: dit moet ons tweede huis zijn.De indeling, de stijl, de ligging en het unieke totaal deden alle andere huizen veruit in het niet vallen. Als we daar zelf een modern bushhuis hadden willen bouwen (en ook dat hebben we overwogen) hadden we het met een aantal kleine verschillen ook zo gedaan.Wij hopen dat jullie, eenmaal de ervaring van zebra’s Nest meegemaakt, het daarmee eens te zijn.

MARLOTH PARK


Marloth Park is trouwens een van de beste locaties langs de hele lange grenslijn van het Kruger Nationaal Park. Nergens zit men zo dicht op het hek en nergens kan men de Big Five zo makkelijk volgen en zien als langs het pad langs de Krokodil Rivier. Met de infrastructuur van Marloth Park en de gunstige ligging langs de N4 tussen Nelspruit en Maputo is Afrika altijd dichtbij, maar is men toch ook goed verbonden met infrastructurele noodzakelijkheden als een uitstekende verbinding met Johannesburg, het doen van aankopen, de nabijheid van een goed ziekenhuis en prachtige plekken als de Drakensbergen, Swaziland en de Indische Oceaan.

En natuurlijk: het Kruger Nationaal Park, het mooiste natuurpark in de wereld is binnen handbereik.

ONZE HUURDERS


SMAAKVOL • CENTRAAL • GEWELDIG


Sinds 2009 hebben we al vele huurders mogen verwelkomen in ons vakantiehuis. Honderd procent echte huurders en echte meningen.

Ook zij zijn zeer te spreken over vakantiehuis Zebra's Nest. Gemiddeld ontvangen wij een 9,1 van onze gasten.

Benieuwd naar een greep uit de vele recenties? Kijk dan hier of hier.