Activiteiten

Vakantiehuis Zebra's Nest

De ultieme ervaring

 

Ook voor activiteiten buiten het Kruger Park is Vakantiehuis Zebra’s Nest een prachtige uitvalbasis, zoals een bezoek aan The Jane Goodall Institute Chimpanzee Eden project waar chimpansees worden opgevangen. Of aan het Swazi Cultureel dorp Matsamo, bij de grens van Swaziland. De Indische Oceaan en hoofdstad Maputo in Mozambique liggen op een uur rijden.

 

Zebra’s Nest ligt centraal en is zeer toegankelijk voor de toerist die meer wil dan alleen maar luieren!

 

Wij kunnen alle informatie leveren voor een georganiseerde safari.

Onze beheerders Vince en Janine kunnen op uw verzoek excursies regelen naar bijvoorbeeld Mozambique, of het Swazidorp Matsamo, of waar je maar wilt. Dus ook als je zelf niet zo avontuurlijk bent, kom je overal. Dat kan alleen in vakantiehuis Zebra's Nest. En je zit ook nog direct aan het Kruger Park!

 

Bij voldoende animo zijn er op zaterdagochtend gratis birdwalks met een vogel-, wild- en slangenkenner, honorary ranger van Marloth Park. Dat is ter plekke in Marloth Park te regelen.

 

Nelspruit

 

In Nelspruit, Hostcity WK 2010, is veel te beleven. Door de komst van het WK is de stad explosief gegroeid. Winkelcentra schieten uit de grond.

De grootste winkelcentra in Nelspruit zijn The Riverside Mall & Ilanga Mall. Dt zijn grote, overdekte winkelcentra waar je alle winkels onder een dak kan vinden. Merken zoals Guess, Nike, Addidas, Jeep, enzovoort is allemaal te vinden in deze winkelcentra.

 

In Nelspruit is ook de Botanische Tuin te vinden. De tuin is schitterend aangelegd en ligt langs 2 enorme watervallen, die zeker een bezoekje waard zijn. De unieke flora waar je langs loopt is (vooral in de zomer) schitterend en je neus word geprikkeld door de lekkerste geuren van bloeiende bloemen.

 

Whiteriver

Een stad verder is Whiteriver - Witrivier. Dit ouderwets dorp doet je nog herinneren aan de oude tijd van het kolonialisme. Rond Whiteriver - Witrivier is veel te beleven.

 

The Bagdad Centre is een klein winkel centrum met leuke restaurantjes waar je lekker koffie kunt drinken.

 

Tegenover het Bagdad Centre vind je het winkelcentrum The Barnyard, zeer gezellig centrum tussen de mangobomen. allemaal lokale winkeltjes en restaurantjes maken de sfeer compleet. 's Avonds kun je genieten van voorstellingen in het theater van The Barnyard.

 

In de buurt van het Paul Kruger Gate van het Kruger Park ligt Hazyview (anderhalf uur rijden). Dit dorp leeft van het toerisme. Hier zijn de meeste mogelijkheden om spannende en actieve activiteiten te doen zoals op de rug van een olifant rijden, Quad rijden, vliegen met een luchtballon over het Kruger Park, enzovoort.

Tip: Tijdens het regenseizoen zie je deze waterval stromen bij de Botanische tuin.

 

“We hebben genoten van dit prachtige huis en de omgeving en hadden best nog even willen blijven.”

 

Jean Paul en Mildred Wilmy

Copyright © 2018 Zebra’s Nest