BOEKEN

Boeken

BOEK JE VERBLIJF


Zebra’s Nest heeft iedereen iets te bieden! Of het nu families met kinderen zijn, koppels of ouderen die de winter van Nederland ontvluchten, een vakantie in Zebra's Nest is geweldig. Ervaar de bush als nooit te voren!


Zebra's Nest is een prachtige plek als je met kinderen reist. Zebra's Nest is een ruim en luxe bushvilla, waar de dieren heel dichtbij komen. Kinderen kunnen zwemmen in het privé zwembad en zullen de tijd van hun leven hebben. En jijzelf?

Jij leest een boek waar je al heel lang de tijd niet voor had en je komt eindelijk helemaal tot rust! Hoe onbetaalbaar mooi is het dan als er net een groep zebra's, giraffen, whartogs, kudu's of andere dieren de hoek om komen lopen?

Dan hoef je niet eens meer het Kruger Park in! Dit is de ultieme safari-ervaring!

EEN RIJKE

ERVARING


Zebra’s Nest heeft iedereen iets te bieden!

Of het nu families met kinderen zijn, koppels of ouderen die de winter van Nederland ontvluchten, een vakantie in Zebra's Nest is geweldig. Ervaar de bush als nooit te voren!

Prijzen


De huurprijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, beddengoed en huishoudtextiel zijn. Het zwembad wordt schoongehouden. Lees hier de algemene voorwaarden.

Per nacht

Wekelijks

€ 98

€ 686

2 Nachten Minimaal

Maak reservering

 
 
 
 
 
 
 

Extra mogelijkheden

Voor een meerprijs biedt Zebra’s Nest extra mogelijkheden:


De mogelijkheid bestaat tegen een vergoeding van € 45,- per week gebruik te maken van internationale tv-ontvangst (waaronder de Nederlandse zender BVN, beste van Nederlandstalige tv, Disney Channel, CNN, Animal Planet en nog veel meer).


Gratis gebruik van mobiel WIFI, waarbij maximaal vijf toestellen (laptops, smartphones en/of tablets) aansluiting op internet hebben. Gratis gebruik van mobiel wifi, maar de airtime (vergelijkbaar met prepaid bellen) is voor eigen rekening.


Voor een meerprijs van € 10,- zetten we een extra babybedje bij met linnengoed en dekbedje.


Zebra’s Nest biedt de mogelijkheid om safari’s in Marloth Park (met de eigen wildtuin Lionspruit) en het aangrenzende Kruger Nationaal Park te boeken. Vanuit een safariwagen dieren bekijken, bestuderen en bewonderen is een unieke ervaring!


Gasten die langer dan 5 dagen in Zebra’s Nest verblijven, kunnen ter plekke regelen tegen extra betaling - om de was te strijken.

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

V.     Zijn er klamboes voor over het bed en horren voor de ramen en deuren?

Ook wij zijn geen fan van de mug. Om te voorkomen dat jij tijdens je verblijf zo min mogelijk gestoken wordt terwijl je slaapt, hebben alle bedden een luxe grote klamboe die je beschermt tegen insecten. Deze klamboes zijn van hoge kwaliteit en hangen breed over het bed. Kijk hier voor foto's van de slaapkamers met en suite badkamers. Ook zit er voor elk raam en deur een hor om te voorkomen dat insecten naar binnen kunnen vliegen.


V.     Kun je makkelijk naar Mozambique en Swaziland vanuit vakantiehuis Zebra's Nest?

Jazeker! Vakantiehuis Zebra's Nest ligt bij het drielandenpunt: Zuid-Afrika, Mozambique en Swaziland. Je zou kunnen zeggen dat het vierlandenpunt is, omdat het wereldberoemde Kruger National Park zelf al een land opzich is met dieren als bevolking. Vakantiehuis Zebra's Nest ligt van beide landen, Mozambique en Swaziland, nog geen halfuurtje verwijderd. Beide landen hebben een rijke cultuur en zijn zeker de moeite waard om bezocht te worden. Via onze beheerder is van alles mogelijk, maar je kan bijvoorbeeld ook de bus nemen vanaf Komatipoort.


V.     Ik wil graag gebruik maken van WIFI tijdens mijn verblijf, bieden jullie dat aan?

Internet in Marloth Park is goed geregeld. Er is tegenwoordig de mogelijkheid om gratis een dongel voor mobiel WIFI te gebruiken, waarbij maximaal vijf toestellen (laptops, smartphones en/of tablets) aansluitingen op internet hebben. De airtime (vergelijkbaar met prepaid bellen) is voor eigen rekening.


V.     Is de Panorama route te doen vanuit Zebra's Nest?

De Panorama Route is voor vele bezoekers van Zebra's Nest een van de hoogtepunten van hun reis. Deze route voert je langs spectaculaire vergezichten en bijzondere natuurverschijnselen, vandaar dat deze schitterende route de naam Panorama Route heeft gekregen. De gehele Panorama route is vanuit Zebra's Nest makkelijk in één dag te doen. Dus zeker de moeite waard om hier een dag voor uit te trekken tijdens je verblijf.


V.     Zijn er airco's in de slaapkamers van Zebra's Nest?

Alle drie de slaapkamers zijn uiteraard voorzien van een airco, die voor de nodige verkoeling zorgen tijdens erg warme dagen. Als het niet zo warm is, kunnen de schuifdeuren, voorzien van hor, 's nachts open. Dat is wel zo fijn. Ook hangt er in de woonkamer een airco, zodat je ook daar de verkoeling kan zoeken tijdens de erg warme dagen. Bekijk hier de foto's van Vakantiehuis Zebra's Nest.


V.     We hebben een gewone auto gehuurd. Kun je het vakantiehuis makkelijk bereiken?

Alle toegangswegen van Marloth Park zijn geasfalteerd. Je rijdt zo vanaf de N4 door naar Marloth Park. Een gewone auto voldoet, ook als je met eigen vervoer naar het Kruger Park wil. Wist je dat er ook georganiseerde safari's mogelijk zijn? Vanuit Marloth Park of vanaf de gate Crocodile Bridge. Wij kunnen uiteraard helpen met het organiseren. Wil je weten wat je allemaal kan doen in Marloth Park en omgeving? Kijk dan eens hier.


V.     Kun je boodschappen doen in Marloth Park?

In Marloth Park zijn twee supermarkten die alle basisdingen hebben. Als je wat uitgebreider boodschappen wilt doen, dan kun je in Komatipoort en Malelane alles krijgen (ook soms Nederlandse producten). Daar zijn namelijk twee (super)grote supermarkten, maar ook kleinere. Geen zin om te koken? In Marloth Park zijn vele restaurants waar je de echte Zuid-Afrikaanse keuken kan proeven.