Gasten

Vakantiehuis Zebra's Nest

Verhalen van onze gasten

Voor jong en oud.

Gasten van Vakantiehuis Zebra's Nest zijn zonder uitzondering enthousiast.

De ligging, direct aan het Kruger Park in Zuid-Afrika, wordt als een enorme pré genoemd.

 

Waar kun je - met je koelbox met gekoelde drankjes - direct aan het Kruger Park de zon zien onder gaan, terwijl in de Krokodilrivier een kudde olifanten loopt, leeuwen (soms wel 15!!), buffels, nijlpaarden of andere bijzondere dieren en de fisheagles elkaar roepen?

 

De inrichting van vakantiehuis Zebra's Nest noemen gasten smaakvol, bijzonder, luxe. De gasten ervaren vakantiehuis Zebra's Nest aan het Kruger Park als zeer ruim en comfortabel.

 

Het zwembad van vakantiehuis Zebra's Nest is een must in de zomer: heerlijk afkoelen, terwijl de zebra's, kudu's en whartogs toekijken. Een gast liet weten: "Het gebeurt niet elke dag dat je tijdens het zwemmen wordt aangekeken door 11 zebra's!" Safari in eigen tuin van vakantiehuis Zebra's Nest. Alle gasten vinden dat heel bijzonder. Een kudu of zebra aaien, dat kan zelfs niet in een dierentuin. WEL in de tuin van vakantiehuis Zebra's Nest.

 

Ook het vrije uitzicht over de bush en het Kruger Park maakt vakantiehuis Zebra's Nest zo'n geweldige vakantieplek, vinden onze gasten.

“We hebben het erg naar onze zin gehad en

vooral het langskomen van de vele dieren

maakt het heel bijzonder!”

Rob, Marja, Floor, Richard, Matthijs, Sanne en yvone

“Het was fantastisch in Zebra’s Nest en                             

                                  hopen hier nog vaker te komen"           

Fanny Blankers met vriendin Wil Steenmeyer

“Onvergetelijke must-do! Wie kan er zeggen

dat'ie zebra's gevoerd heeft...?"           

Inge Oudenaarde & Cees Oudenaarde

Een rijke ervaring!

 

Waar kun je van zó dichtbij wilde dieren zien, gewoon lopend door een wildpark? Marloth Park biedt meer dan veel andere wildparken; het wild komt aan huis. En waar kun je overdag tussen het wild door wandelen? Dat maakt Zebra's Nest tot een heel bijzondere bestemming. Daarnaast biedt het Kruger Park (dagelijks te boeken) safari's en wandelsafari's aan met gediplomeerde rangers; een bijzondere ervaring. Het is gewoon ter plekke te regelen. In het wildpark Marloth Park, waar Zebra's Nest staat, worden ook vogelsafari's georganiseerd. Leuk voor vogelaars èn voor iedereen, die niet zo ervaren is.

 

Gasten kunnen desgewenst met een gids naar Mozambique, of naar Swazidorp Matsamo. Dat kan allemaal vanuit vakantiehuis Zebra's Nest. En je zit ook nog direct aan het Kruger Park.

Recensies van gasten die via Micazu hebben geboekt.

Copyright © 2018 Zebra’s Nest