Bush

Vakantiehuis Zebra's Nest

 

De bijzondere bush van Zebra's Nest

 

Omdat grote delen van Zuid-Afrika vrij droog zijn, groeit er voornamelijk gras. Maar in het westen met zijn woestijnen en halfwoestijnen groeit zelfs geen gras. Verder naar het oosten bevinden zich de savannen met struiken en bomen zoals de apebroodboom, de kandelaar aalwijn en de apiesdoring, een acaciasoort. Dit is het bosveld. Op de wilde fruitbomen in het bosveld komen vogels af zoals de neushoornvogel (hornbill), de klauwier en de vliegenvanger en zoogdieren zoals leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns, zebra’s, koedoes en giraffen.

Zuid-Afrika is weleens omschreven als het grootste safaripark ter wereld vanwege zijn prachtige natuur en de verscheidenheid aan wilde dieren. Zuid-Afrika herbergt de 3 grootste landzoogdieren (witte neushoorn, olifant en nijlpaard), het zoogdier met de langste nek (giraf), het snelste zoogdier (jachtluipaard) en het kleinste (dwergspitsmuis). Er leven 160 verschillende soorten reptielen, waaronder krokodillen.

Kruger Park

 

De bijzondere bush van Zebra's Nest ligt op het plot/erf waar het huis op staat. Dit plot/erf is 2200m2 aangrezend niet bebouwbaar stukken grond, ook wel parkland, met vrijuitzicht!

Planten, bomen en struiken die je tegenkomt rond Zebra’s Nest: Acacia, Marlothi Aloë, Red Bush Willow, Marula, Naboom, Paperbast, Kudu lelie, Impala lelie, Christusdoorn, Lala palm, Bamboe palm, Travelers palm, Potloodplant en nog VEEL meer!

 

Zebra's Nest beschikt over een carport die geschikt is voor 2 auto's, maar daarbuiten is voor meer auto’s ruimte.

 

 

 

Om te genieten van de bush is er beneden het terras een braai–area waar je heerlijk kunt braaien en kan genieten van de kampvuren. Vaak als je beneden bij het vuur zit komen er verschillende dieren op bezoek in de hoop een graantje mee te pikken van het lekkere eten! En misschien ben jij die ene gelukkige die de genet langs ziet lopen stilletjes in de hoop niet gezien te worden en het vlees van de braai probeert te stelen!

Copyright © 2018 Zebra’s Nest