Indeling

Vakantiehuis Zebra's Nest

Indeling van Zebra's Nest

 

Zebra’s Nest is een vrijstaand vakantiehuis en heeft een traditioneel rieten dak. Het huis is begin 2006 gebouwd. Zebra’s Nest heeft drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Er zijn vier airco’s in de living, hoofdslaapkamer en in de beneden & boven slaapkamer en verkoelen het hele huis. Er is een ruim terras dat doorloopt van uit het huis tot in de bush met een fantastisch uitzicht (tot in het Kruger Park). En niet te vergeten het prettige zwembad, dat vooral ‘s zomers veel verkoeling biedt.

Het huis is naar de achterkant gericht en heeft totaal vrij uitzicht. Zebra’s Nest grenst aan een paar duizend vierkante meter parkland, waar de dieren vrij rondlopen. Het huis ligt op het zuiden, zodat er optimaal genot is van de zon. Op het buitenterras staat een grote houten tafel (3 meter lang!) met stoelen, alsook houten zonstoelen. Ook op het boventerras is meubilair aanwezig. Overal in en buiten hangt Afrikaanse kunst. Zwemmen kan het hele jaar door (diepte variërend van 0.50 tot 1.5m).

Op het terras staan lekkere zonstoelen waar je in kan hangen en kan genieten van de warme zon. Naast het houten zonnedeck is de braaiplek, waar je ‘s avonds een lekker vuurtje kan stoken en kan barbecuen. En gezellig kan bijpraten over de dag, terwijl je bezoek krijgt van de zebra’s, kudu’s en vele andere dieren!

Van buiten gaan wij naar de beneden verdieping:

 

De keuken met inductiekookplaat (inclusief oven) en dubbeldeurs koel/diepvrieskast is zeer volledig ingericht. Broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron zijn aanwezig. Ook is Zebra's Nest voorzien van een wasmachine en droogtrommel. De loungekamer is voorzien van bank, koffietafel, tv (eventueel met satelliet-tv met ontvangst van BVN), gamespel en ook 2 heerlijke loungstoelen!

 

De eetkamer is het centraalpunt in Zebra’s Nest. Met de 3m lange tafelblad en 6 stoelen kan je lekker koken voor vrienden en bezoek! Onder het 9m rieten dak is dat zeer indrukwekkend! Geniet van de Zuid-Afrikaanse keuken ook als je binnen zit als het (een paar dagen per jaar) buiten te frisjes is en geniet van de zeer sfeervolle inrichting!

 

Tot slot is er de eerste slaapkamer, met uitzicht op de tuin en schuifdeuren naar het grote terras met een prachtige walk-in badkamer. Met airco!

 

 

Via een grote trap gemaakt van oude bielzen gaan wij naar de bovenverdieping:

 

Je komt uit op een catwalk die je naar beide slaapkamers leidt. Je loopt onder het 9m hoog dak naar één van de grote zeer ruime slaapkamers. Vanaf de catwalk en eveneens vanaf beide slaapkamers kun je op de vide komen. De 7m vide is een lekkere uitvalplek als je wil genieten van de schitterende zonsondergang. Terwijl je een lekker glas wijn drinkt, zie je de zon in het Kruger Park verdwijnen. Op de vide staat een bank, 2 stoelen en tafel. Verder staat er nog een bed waar je lekker op kunt relaxen na een druk dagje.

De keuken met dubbeldeurs koel/diepvrieskast.

Copyright © 2018 Zebra’s Nest