Het huis

Vakantiehuis Zebra's Nest

Zebra's Nest, een ervaring!

 

Zebra’s Nest, het prachtige vakantiehuis aan het Kruger Park in Zuid-Afrika, is met zorg ingericht. Het ligt in de echte Zuid-afrikaanse lowveld Bush. Absoluutuniek is, dat je vanaf het terras de wilde dieren kunt aaien of voeren! Safari in eigen tuin!

 

Zebra's Nest wordt vaak bezocht door impala’s, kudu’s, zebra's, wrattenzwijnen, blauwapen, baboons en giraffen. 's Avonds kun je vanaf het terras ook genetkat, mongoose, nachtaapjes en zelfs hyena’s zien! 's Nachts hoor je leeuwen, olifanten en nijlpaarden vanuit de bedding van de Krokodilrivier in het Kruger Park. Zowel in de zomer als de winter kun je meer dan 50 verschillende soorten vogels rond het huis spotten. Zebra’s Nest is een comfortabele en luxe thuisbasis met zwembad om het Kruger Park, op safari te gaan, de hoogtepunten van Mpumalanga, Swaziland, de hoofdstad Maputo of de stranden van Mozambique te ontdekken!

 

“Na een reis door swaziland met lichte regen en mist, bleek het geboekte 'stulpje' een echte verrassing. Een prachtig huis. Onze kids, 9 en 11, vonden het geweldig.” - Familie scheepstra

Kruger Park

 

Vakantiehuis Zebra's Nest ligt aan het Kruger Park.

Twee ingangen zijn op slechts 18 km. Een ritje van 20 minuten langs mango-, bananen- en sinaasappelplantages brengt je bij de gates van het meest beroemde wildpark van Zuid-Afrika: Crocodile Bridge, een tweede ingang Malelane is een half uur rijden. Heb je ter plekke vragen, dan kun je terecht bij onze beheerder, die er alles aan doet om je thuis te laten voelen. Daarnaast kan onze beheerder een mooie safari voor je regelen in een safari auto.

Vakantiehuis Zebra's Nest ligt vlakbij de Krokodil rivier, die te zien is vanaf elke kamer en balkon op de bovenverdieping.

 

 

 

-De dieren, de natuur, de cultuur en het Zuid-Afrikaanse braaien-

 

Het is allemaal in Vakantiehuis Zebra’s Nest, BELEEF HET ZELF!

Copyright © 2018 Zebra’s Nest