Slaapkamers

Vakantiehuis Zebra's Nest

De slaapkamers van Zebra's Nest

 

Zebra’s Nest beschikt over drie zeer ruime slaapkamers elk voorzien van tweepersoonsbedden. Boven heb je een fantastisch uitzicht over Marloth park en Kruger National Park. In de winter, als de bomen kaal zijn, is het ook mogelijk om vanaf de bovenste slaapkamers de Krokodil Rivier te zien liggen! En voor families met kinderen (belangrijk om te weten), dat vanaf het boventerras de kinderen in het zwembad in de gaten kunnen worden gehouden! Ook al eens afgevraagd hoe groot een mangoplantage is? Vanaf de linker bovenslaapkamer zie je de enorme suikerrietvelden en mangoplantages liggen!

 

Alle bedden hebben een luxe grote klamboe die je beschermt tegen insecten. En: elke slaapkamer heeft een eigen inloop badkamer. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Wastafel, toilet, douche (hoofdbadkamer een ligbad), etc.

De badkamer bij de hoofdslaapkamer heeft 2 wasbakken met warm en koud stromend water, een groot ligbad en uiteraard een toilet. Deze badkamer heeft ook heel veel kastruimte.

De andere twee badkamers op de boven– en benedenslaapkamer zijn voorzien van een douche, wasbak met warm en koud stromend water en toilet.

Zoveel meer...

 

Voor de warmwatervoorziening is er zowel een boiler als een geiser. Alle drie de slaapkamers zijn uiteraard voorzien van een airco, die voor de nodige verkoeling zorgen tijdens erg warme dagen. Als het niet zo warm is, kunnen de schuifdeuren, voorzien van hor, 's nachts open. Dat is wel zo fijn. De boven– en benedenslaapkamer zijn beiden voorzien van een zeer groot oppervlakte aan kastruimte.

De ultieme Bush-ervaring

 

De echte bush-ervaring:

Altijd al de droom gehad om naar de geluiden van de brullende leeuwen in de Krokodil rivier en Marloth’s wildpark Lionspruit luisteren terwijl je in slaap valt? Zebra’s Nest biedt u deze mogelijkheid!

 

Voor een zevende gast staat er een extra eenpersoonsbed in de bovenslaapkamer! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Copyright © 2018 Zebra’s Nest