ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN IN MARLOTH PARK


Ook voor activiteiten buiten het Kruger Park is Vakantiehuis Zebra’s Nest een prachtige uitvalbasis, zoals een bezoek aan The Jane Goodall Institute Chimpanzee Eden project waar chimpansees worden opgevangen. Of aan het Swazi Cultureel dorp Matsamo, bij de grens van Swaziland. De Indische Oceaan en hoofdstad Maputo in Mozambique liggen op een uur rijden.

SAFARI


Het Kruger Park in Zuid-Afrika is één van de grootste en beroemdste wildparken ter wereld. Vanuit Vakantiehuis Zebra's Nest zijn er mogelijkheden voor safari's in Marloth Park (met de eigen wildtuin Lionspruit) en het aangrenzende Kruger Park. Ter plekke zijn die te regelen, zelfs op het allerlaatste moment. Vanuit een safariwagen dieren bekijken, bestuderen en bewonderen!


Of je gaat natuurlijk met je eigen auto op safari. Het is hoe dan ook een unieke ervaring!


BOEK JE VERBLIJF

WANDELEN


Voor wandelaars is Marloth Park een perfect wildpark overdag. Langs de hekken van het Kruger Park zijn wandelpaden. Het is de ultieme manier om van dichtbij dieren te bekijken. Waar kun je gewoon lopend van heel dichtbij olifanten, giraffen of zebra's bekijken?


In Marloth Park zijn verschillende uitkijkspots. De mooiste is aan de Krokodilrivier. Hier wordt vaak een groep leeuwen gezien! Tijdens een wandeling langs het hek met het Kruger Park kom je vaak de Big Five (leeuw, neushoorn, olifant, luipaard en buffel) tegen in de rivierbedding van de Krokodilrivier bij Marloth Park.


BEKIJK FOTO'S

BESTE VAKANTIEHUIS

VOOR VERBLIJF MET DE FAMILIE


Zebra’s Nest heeft iedereen iets te bieden! Of het nu families met kinderen zijn, koppels of ouderen die de winter van Nederland ontvluchten, een vakantie in Zebra's Nest is geweldig. Ervaar de bush als nooit te voren!

FIETSEN


Voor fieters is Marloth Park een perfect wildpark overdag. Over de wandelpaden langs de hekken van het Kruger Park is op de meeste plekken goed te fietsen. Ook zijn de meeste wegen goed begaanbaar.


In Marloth Park zijn er op verschillende plekken mogelijkheden om een fiets te huren voor een hele of een halve dag.


Fiets naar Marloth Park overdekte uitkijkpost, Die Krans, met een zittribune. Dit is een perfecte plek om rustig van het uitzicht te genieten. Dit is overigens één van de weinige plekken waar geen hek voor je staat, hier is dus een vrije kijk naar het Kruger Park.


BEKIJK ZEBRA'S NEST

GOLF


Beetje genoeg van al het wild? Of zoek je afwisseling? Ga een dagje golfen! Er zijn 6 golfbanen vanuit vakantiehuis Zebra's Nest bereikbaar. Prettige bijkomstigheid: een GVB is niet nodig.


Rij naar Skukuza in het Kruger Park en wissel de wilde dieren af voor een dagje golf tussen de wilde dieren! Of ooit al eens op de wereldberoemde golfbaan Leopards Creek bij Malelane willen spelen? Zebra's Nest ligt op nog geen 20 minuten verwijderd van deze golfbaan. Bezoek de wedstrijden die je normaal via de tv moet volgen! Of liever tussen de suikerrietvelden en mangobomen in Komatipoort golven? In de omgeving van Zebra’s Nest liggen 6 golfbanen. De prijzen zijn verrassend laag!


ONZE LOCATIE

QUAD BIKING


Zebra's Nest ligt centraal en is zeer toegankelijk voor de toerist die meer wil dan alleen maar luieren!


Een van die activiteiten is quad biking. Net buiten de uitgang van Marloth Park, op de weg richting Malelane, ligt een quad bike parcours inclusief verhuur. Hier kun je voor minimaal een uur dagelijks een quad huren. Leuk voor de avonturiers onder ons!


OVER ONS