Afstanden

Vakantiehuis Zebra's Nest

Afstanden

De afstand naar Johannesburg (Oliver Tambo Luchthaven) is 450 kilometer. Met de auto doe je er ongeveer 5 uur over om bij Zebra's Nest te komen. Je rijdt over de tolweg N-4, waar je leuke stops kunt maken voor een kop koffie of lekkere lunch. De weg is altijd in prima conditie. Onderweg rij je langs de meest schitterende vlakke landschappen en berglandschap. Mango, papaja, bananen, pommeloos/citrusvruchten en suikerriet plantages zul je onderweg zeker voorbij rijden.

 

Je kunt een auto huren op het vliegveld van Johannesburg of vanuit Nederland bij erkende bedrijven zoals AVIS, Budget, Europcar, Sixt, Hertz enzovoort. Let op! In Zuid-Afrika rijden ze links!

Afstanden:

 

  • 450 KM       Pretoria en Johannesburg
  • 90   KM       Nelspruit
  • 16   KM       Crocodile Bridge
  • 26   KM       Komatipoort
  • 120 KM       Panorma route (westen van KNP)
  • 45   KM       Grens van Swaziland
  • 90   KM       Maputo, Hoofdstad Mozambique
  • 28   KM       Grens Mozambique

Onbekend in Zuid-Afrika?

Wij raden mensen die onbekend zijn in Zuid-Afrika een navigatiesysteem te huren tijdens de reis. Dit kan gehuurd worden tijdens het huren van de auto of op het vliegveld van Johannesburg. Vaak is dit zeer prijzig dus daarom adviseren wij de mensen die al beschikken over een navigatiesysteem een kaart van zuidelijk Afrika te kopen voor nog geen €40,-! De kaart bevat alle wegen en kan zelfs gebruikt worden in het Kruger Park!

Doorvliegen

Je kunt ook doorvliegen van Johannesburg naar Nelspruit of Skukuza. Kijk op Airlink, Kulula en Mango voor tarieven en reserveringen.

 

Airlink, Kulula en Mango biedden dagelijks, directe vluchten aan van Johannesburg naar Nelspruit of Skukuza in slechts 1 uur. Je komt aan op Nelspruit International of Skukuza International. Van hier is het een uurtje rijden naar Zebra's Nest. Daarnaast kun je ook nog doorvliegen naar andere steden zoals bijvoorbeeld Kaapstad en Durban.

Copyright © 2018 Zebra’s Nest