Tarieven

Vakantiehuis Zebra's Nest

Heeft elke ervaring een prijs?

 

Zebra’s Nest heeft iedereen iets te bieden! Of het nu families met kinderen zijn, koppels of ouderen die de winter van Nederland ontvluchten, een vakantie in Zebra's Nest is geweldig. Ervaar de bush als nooit te voren!

 

Zebra's Nest is een prachtige plek als je met kinderen reist. Zebra's Nest is een ruim en luxe bushvilla, waar de dieren heel dichtbij komen. Kinderen kunnen zwemmen in het privé zwembad en zullen de tijd van hun leven hebben. En jijzelf? Jij leest een boek waar je al heel lang de tijd niet voor had en je komt eindelijk helemaal tot rust! Hoe onbetaalbaar mooi is het dan als er net een groep zebra's, giraffen, whartogs, kudu's of andere dieren de hoek om komen lopen? Dan hoef je niet eens meer het Kruger Park in! Dit is de ultieme safari-ervaring!

 

Vakantiehuis Zebra’s Nest is te huur voor maximaal 7 personen, vanaf 4 aaneengesloten dagen!

 

Invaliden

Zebra's Nest is toegankelijk voor invaliden. De benedenverdieping is geheel drempelloos, zowel binnen als buiten. Ook de slaapkamer op de benedenverdieping is drempelloos, alsook de badkamer met inloopdouche.

Per nacht

€ 98, -

Mid-week 4 nachten

€ 450, -

Week 7 nachten

€ 686, -

Tarieven*

(Lees voor je reserveert de voorwaarden.)

* Tijdens de kerstvakantie en de meivakantie - hoogseizoen - geldt een aangepast tarief, namelijk €850,- per week.

Zebra's Nest gereserveerd?

Heb je Zebra’s Nest gereserveerd, dan ontvang je informatie over: nuttige tips, de routebeschrijving naar Zebra's Nest en de omgeving. Onze beheerders Vince en Jeannine Da Silva vangen u op in Zebra's Nest. Zij wonen permanent in Marloth Park en zijn bereikbaar voor vragen tijdens je verblijf.

 

De bedden zijn opgemaakt, de geiser en de koelkast staan aan en de handdoeken in de badkamers liggen klaar. Zebra’s Nest wordt elke week schoon gemaakt. Het team van Vince en Janine kent alle hoekjes en gaatjes van Zebra’s Nest.

Tip: Koop wildvoer bij de shops om de Zebra's en andere dieren te voeren.

Extra mogelijkheden?

Voor een meerprijs biedt Zebra’s Nest extra mogelijkheden!

 

  • De mogelijkheid bestaat tegen een vergoeding van €45,- per week gebruik te maken van internationale tv-ontvangst (waaronder de Nederlandse zender BVN, beste van nederlandstalige tv, Disney Channel, CNN, Animal Planet en nog veel meer).

 

  • Gratis gebruik van mobiel WIFI, waarbij maximaal vijf toestellen (laptops, smartphones en/of tablets) aansluiting op internet hebben. Gratis gebruik van mobiel wifi, maar de airtime (vergelijkbaar met prepaid bellen) is voor eigen rekening.

 

  • Voor een meerprijs van €10,- zetten we een extra babybedje bij met linnengoed en dekbedje.

 

  • Zebra’s Nest biedt de mogelijkheid om safari’s in Marloth Park (met de eigen wildtuin Lionspruit) en het aangrenzende Kruger Nationaal Park te boeken. Vanuit een safariwagen dieren bekijken, bestuderen en bewonderen is een unieke ervaring!

 

  • Gasten die langer dan 5 dagen in Zebra’s Nest verblijven, kunnen ter plekke regelen tegen extra betaling - om de was te strijken.

Beste tijd?

Vaak wordt gevraagd wat de beste tijd is om naar Zebra's Nest te gaan. Het klinkt gek, maar elke maand is mooi in Marloth Park. Van november tot maart is het zomer in Zuid-Afrika. Dan is het warm tot zeer warm in Marloth Park. Het is ook regentijd, dus er valt af en toe een buitje. Alles is groen, bloemen bloeien. Met temperaturen boven de 30C is het altijd lekker om af te koelen in het privé zwembad.

 

Van april tot oktober is het winter, maar in Marloth Park blijft het lekker warm. En de lucht is bijna altijd blauw, een fantastische tijd om de regio te ontdekken! Het klimaat is bijzonder aangenaam met blauwe luchten en overdag 25C en ’s nachts heerlijk koel. De bush wordt langzaam aan droger en kaler, dat  zorgt voor betere safariresultaten; het is makkelijker om het wild te ontdekken. dieren komen dichterbij de huizen en komen dus vaker langs. Zo beleef je Afrika echt op zijn best!

“Bedankt voor het mogen verblijven in jullie fantastische vakantiehuis, we hebben genoten!”

Familie scheepstra

Copyright © 2018 Zebra’s Nest