HET HUIS

Het Huis

ZEBRA'S NEST

EEN RIJKE ERVARING


Zebra’s Nest, het prachtige vakantiehuis aan het Kruger Park in Zuid-Afrika, is met zorg ingericht. Het ligt in de echte Zuid-Afrikaanse lowveld Bush. Absoluut uniek is, dat je vanaf het terras de wilde dieren kunt aaien of voeren!

Safari in eigen tuin!


ONZE LOCATIE

FACILITEITEN


Zebra’s Nest is een vrijstaand vakantiehuis en heeft een traditioneel rieten dak. Het huis heeft drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Er zijn vier airco’s in de living, hoofdslaapkamer en in de beneden & boven slaapkamer en verkoelen het hele huis. Er is een ruim terras dat doorloopt van uit het huis tot in de bush met een fantastisch uitzicht (tot in het Kruger Park). En niet te vergeten het prettige zwembad, dat vooral ‘s zomers veel verkoeling biedt!

Zwemmen kan het hele jaar door (diepte variërend van 0.50 tot 1.5m).

SLAAPKAMERS

King en Queen Size bed(den)

Luxe grote klamboe

Eigen inloop badkamer

Airco

Bureau

Veel kastruimte

KEUKEN

Inductiekookplaat

Oven

Dubbeldeurs koel/diepvrieskast

Koffiezetapparaat & waterkoker

Magnetron

Broodrooster

Wasmachine & droogtrommel

BADKAMERS

Douche en ligbad

Wastafel

Toilet

Kastruimte

Warm en koud stromend water

ONZE VOORZIENINGEN


Zebra’s Nest is een luxe vakantiewoning met zwembad aan het Kruger Park in Zuid-Afrika. Het huis is naar de achterkant gericht en heeft totaal vrij uitzicht. Zebra’s Nest grenst aan een paar duizend vierkante meter parkland, waar de dieren vrij rondlopen. Het huis ligt op het zuiden, zodat er optimaal genot is van de zon.

Kindvriendelijk

Woonkamer met TV

Zwembad

Eetkamer

Drie Slaapkamers

Gratis mobiel WIFI

Keuken

Drie Badkamers

Toegankelijk voor Invaliden

ONTMOET

DE EIGENAREN


Sinds 2009 zijn wij actief bezig met onze website. Wij zijn heel trots op ons huis en willen dit gevoel graag delen met onze gasten. Wij krijgen ook veel enthousiaste reacties van gasten die wij hebben gehad in ons vakantiehuis. Ruud, Marjannne, Jacco en Jinke zijn de afgelopen 27 jaar steeds weer naar Zuid Afrika teruggekeerd. We hebben in 2007 veel huizen in Marloth Park bekeken, maar nadat we 'Modern Marvel' hadden gezien (door ons nu omgedoopt tot Zebra’s Nest) was de gezinsbeslissing unaniem: dit moet ons tweede huis zijn. De indeling, de stijl, de ligging en het unieke totaal deden alle andere huizen veruit in het niet vallen.


Wij hopen dat jullie, eenmaal de ervaring van zebra’s Nest meegemaakt, het daarmee eens zijn!